Noutăţi :
Home » » Ghidul culorilor Feng Shui

Ghidul culorilor Feng Shui

Ghidul culorilor Feng Shui

Practicantii feng shui deseori se bazeaza pe culori pentru a obtine anumite rezultate. Potrivit expertilor, culorile de pamant sunt favorabile pentru bucatarie, in timp ce pastelurile dau mai bine in camerele de joaca si studiourile de arta. Nuantele vibrante sunt excelente pentru camerele incarcate, in timp ce pastelurile dau foarte bine in bai. Si in timp ce ideea de a-ti reface intreaga casa poate fi una foarte costisitoare, te poti bucura de beneficiile acestora prin intermediul garderobei tale. Daca iti cauti un loc de munca, incerci sa obtii dragostea cuiva sau sa te calmezi, culorile iti pot implini toate dorintele.
 
Rosu - Este culoarea ideala pentru a atrage atentia asupra ta. Imbraca-te cu rosu daca te duci la o auditie pentru a-ti arata latura ta creativa sau daca vrei sa faci diferenta intre tine si restul multimii. In schimb, evita aceasta culoare daca simti ca esti nervoasa.

Portocaliu
- Combinatia intre rosu pasional si galben optimist, portocaliul reprezinta unitate. Poarta aceasta culoare cand vrei sa ai parte de armonie la serviciu sau acasa, insa evit-o pe cat posibil daca vrei sa iesi in evidenta.

Galben
- Cu cat este mai luminoasa culoarea, cu atat mai vesela pare. Tonurile discrete, de pamant arata stabilitate.  Poarta aceasta culoare cand vrei sa iei o decizie pentru ca iti ofera claritate in gandir, dar daca esti obosita fereste-te de ea, pentru ca iti scade si mai mult energia.

Verde - Este culoarea cresterii si dezvoltarii, deci este nuanta ideala pentru a fi purtata la cursuri pentru ca te ajuta sa dobandesti abilitati noi. Este de asemenea buna pentru a te motiva sa iesi din rutina. Datorita calitatilor sale stimulative, ar trebui sa eviti culoarea cand simti ca ai prea multa energie.

Albastru - Este asociat cu introspectia si linistea. Aceasta culoare ajuta oamenii sa se destinda si sa spuna ceea ce gandesc, asa ca o face perfecta pentru promovarea comunicarii. Stai departe de albastru daca esti deprimat, pentru ca iti poate agrava starea.

Mov - Aceasta culoare este asociata cu regalitatea si spiritualitatea. Este nuanta ideala pentru a fi purtata cand cauti un scop in viata. Insa daca ai probleme cu aplicarea planurilor, evita movul pentru ca te poate inhiba.

Roz - Dulce si frumos, rozul este culoarea grozava pentru a linisti oamenii. Culoarea, disperseaza furia, si este alegerea perfecta daca vrei sa saruti pe cineva. Evita rozul daca  vrei sa fii vazut ca hotarat sau indraznet, pentru ca arata blandetea.

Gri - Implica echilibru si siguranta si ar trebui purtat cand lucrurile scapa de sub control sau cand vrei sa eviti obstacolele imprevizibile. Stai departe de gri daca vrei sa obtii o promovare sau sa fii remarcat.

Maro - De cate ori simti ca esti speriata sau nesigura, este bine sa porti maro pentru ca are efect reconfortant. Poarta-l cand vrei ca ceilalti sa aiba incredere in tine, insa evita-l daca trebuie sa ai de-a face cu persoane incapatanate.

Negru - Ofera sentimentul remarcabil de forta. Poarta aceasta culoare cand vrei sa impui autoritate sau mister insa daca vrei sa fii tratat  ca un egal sau sa nu intrebe lumea ce intentii ai, fereste-te sa porti negru.

Alb
- Nimic nu-ti ofera mai multa incredere decat aceasta culoare, facandu-te sa pari eficienta si fara defecte. Stai departe de alb daca vrei sa ai o imagine relaxata. Albul poate produce anxietate asa ca foloseste-o cu grija.

Culorile metalice
- Culorile stralucitoare precum auriul si argintiul insipira creativitate. Nu exista culori mai potrivite in cazul in care esti implicat in proiecte artistice de orice fel. Culorile metalice pot mari discernamantul persoanelor, asa ca evita-le daca simti ca esti sensibila.  
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu