Noutăţi :
Home » » Horoscop 2012 Varsator

Horoscop 2012 Varsator

Horoscop 2012 Varsator
Horoscopul vietii personale si sociale in anul 2012 pentru Varsator
Varsatorul este un om pentru care regulile altruismului sunt sfinte, deasemnea Varsatorul este asociat adesea si cu stiintele naturii: fizica, chimia, astronomia, chiar si cu matematica. Cu toate aceastea stereotipul omului de stiinta nebun care traieste in laborator nu se aseamana prea tare cu semnul tau social.



Varsatorilor le place sa aiba prieteni si sa lucreze la proiecte intersante. Genii din fire, Varsatorii vor tinde si in 2012 sa stea singuri si sa munceasca la proiectele lor.

Ca si nativii din Balanta, Varsatorii sunt politicosi, inteligenti si sociabili. Ambele semne tind in acest an sa cantareasca lucrurile si sa le puna in echilibru. Onestitatea si adevarul sunt foarte importante pentru Varsatori, dar sunt cunscuti datorita planetei Marte uneori si prin sinceritatea lor .Varsatorii vor putea rani sentimentelor anumitor persoane. In 2012 incercati sa fiti tot timpul cat mai diplomati pentru a evita conflictele.

Varsatorii sunt prietenosi si loiali, vor dori si in acest an sa isi faca prieteni buni, dar totusi vor pastra o oarecare distanta pentru a dovedi ca ei sunt independenti. Indiferent cat de mult vor respecta pe cei din jurul sau Varsatoriii atunci cand vor lucra se vor concentra foarte intens pe munca lor.
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu