Noutăţi :
Home » » Horoscop 2012 Capricorn

Horoscop 2012 Capricorn

Horoscop 2012 Capricorn
Horoscopul vietii personale si sociale in anul 2012 pentru Capricorn
Capricornul este probabil zodia cea mai “practica” dintre semne, asa se explica faptul ca multi dintre ei isi doresc sa devine directori excutivi sau sa ocupe pozitii similare. Capricornii au un cap bun pentru probleme practice si o cunoastere innascuta despre modul de functionare a societatii. Capricornii tind sa devina practici spre deosebire de Sagetatori si Pesti care se duc spre o pozitie de cerere, un mediu competitiv sau unul artistic.



In ultimii ani multi dintre Capricorni au fost fortati sa ramana in pozitii inferioare fata de ceea ce li s-ar potrivi lor defapt. Cu toate acestea recesiunea trece, daca o sa va folositi abilitatile de afaceri pe care le-ati avut si pana acum. In final o sa primiti provocarea de mult dorita.

Ca in majoritatea cazurilor nu va fi usor nici acuma dar sefii, colegii si prietenii dvs. va cunosc punctele forte si vor sti ca veti reusi ceea ce v-ati propus sa faceti. Chiar daca viata va fi dura cu dumnevoastra, in anul 2012 veti avea sansa multor realizari, atat pe plan personal cat si profesional.
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu