Noutăţi :
Home » » Horoscop 2012 Leu

Horoscop 2012 Leu

Horoscop 2012 Leu
Horoscopul vietii personale si sociale in anul 2012 pentru Leu



Anul 2012 ar trebui sa fie un an de varf pentru cei nascuti in zodia Leului. In data de 1 Ianuarie 2012, Luna va face o conjuctura cu Uranus in Berbec, iar Mercur va fi in Sagetator. Aceste pozitii ale astrilor si planetelor vor forma practic un Triunghi de Foc in diagrama astfel incat veti avea un mare avantaj in anul 2012, avantaj pe care alte semne zodiacale nu il au.

In anul 2012 va simtiti inspirat, veti da tot ce este mai bun din dumneavoastra pentru a va atinge obiectivele cele mai de pret, totodata va veti planifica un viitor de succes. Atentie totusi evitati tentatia de orice fel pentru ca v-ar crea neplaceri.

Data de 17 August 2012 marcheaza Luna Noua in Leu si cel mai probabil atunci o sa va faceti planuri ambitioase pentru restul anului, atentie totusi ce planuri va faceti deoarce tot in aceasta zi Martie va face o conjunctura cu Saturn care va crea anumite intarzieri si obstacole. Chiar daca veti fi nevoit sa mergeti foarte incet, totusi sa nu va pierdeti speranta ca in cele din urma veti reusi ceea ce v-ati propus.

Chiar daca veti obtine succesele mai tarziu, totusi nu fiti dezamagiti, ganditi-va totusi la zicala: Mai bine mai tarziu de cat niciodata.
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu