Noutăţi :
Home » » Horoscop 2012 Fecioara

Horoscop 2012 Fecioara

Horoscop 2012 Fecioara
Horoscopul vietii persoanale si sociale in anul 2012 pentru Fecioara



In anul 2012, Fecioara inca de la inceput se va astepta cresterea semnificativa a contulul din banca. La inceputul anului -Jupiter, planeta abundentei va fi in Taur, ceea ce este semn de bani si de conectare cu Marte care este o planeta de actiune, in semnul dumneavoastra de munca. Si in sfarsit Soarele si Pluto, planeta averii, sunt ambele in Capricorn semn de guvernamant care formeaza marele Trigon de Pamant. Din moment ce sunteti un lucrator constiincios si corect, veti fi apti pentru a finaliza proiectele inceput, urmand ca apoi sa incepti altele si mai bune.

In data de 6 Septembrie 2012, se va forma un alt Trigon de Pamant si data de 16 Septembrie 2012 aduce Luna noua in semnul dumneavoastra zodical, Fecioara.

Indiferent daca sunteti sau nu multumit de situatia dumneavoastra actula, fiti siguri ca in 2012 situatia se va schimba in mai bine. Acest lucru este partial adevarat deoarece economia incepe sa isi revina si de asemenea pentru ca planetele dumneavoastra va creaza situatii mai bune pentru dumneavoastra.

In anul 2012, indiferent ce va veti propune, veti fi in stare sa realizati si poate chiar mai mult.
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu