Noutăţi :
Home » » Leacul potrivit pentru zodia potrivita

Leacul potrivit pentru zodia potrivita

Efectul tamaduitor al plantelor este apreciat de multa lume si recomandat cu precadere de medicina naturista. Intr-adevar este un lucru cunoscut dar ceea ce poate nu stiati este faptul ca anumite plante medicinale se afla „sub protectia” planetelor, fapt ce ii ajuta pe nativii zodiilor sa isi mentina sanatatea.
musetel


Berbec

Daca sunteti nascuti in zodia Berbec trebuie sa stiti ca va puteti trata cu plantele ce ii corespund planetei Marte, mai precis: papadia (tonifinat general, reglator al tensiunii), busuiocul (antiinflamator), urzica (bogata in fier – indicata in anemii), menta (tulburari digestive). Pentru relaxare, Berbecilor le este recomandat ceaiul de musetel cu lamaie.

Taur

Pentru nativii din aceasta zodie, galbenelele sunt plantele binefacatoare deoarece intaresc sistemul imunitar si au afect curativ in afectiunile biliare si gastrice. Pentru ca se imbolnavesc adesea de boli ale stomacului, Taurii trebuie sa consume galbenele dar si flori de salcam, coada soricelului si menta.

Gemeni

Predispuse la boli de plamani, bronhii, stern, persoanele nascute in aceasta zodie se pot baza cu incredere pe actiunea terapeutica a afinelor. De asemenea, pentru combaterea starilor de insomnie si nervozitatea pot apela la ceaiul din seminte de marar.

Rac

Se spune despre Raci ca se imbolnavesc adesea de afectiuni ale organelor genitale, ale vezici urinare de aceea musetelul este remediul „cheie”. De asemenea, alimente cu efect tonifiant asupra Racilor sunt varza alba, napii, salvia etc.

Leu

Adesea „acuzati” de o stare de nervozitate accentuata, Leilor le este recomandata valeriana. Leul este guvernat de Soare - reprezentantul inimii – de aceea nativii acestei zodii sufera adesea si de boli cardiovasculare. Pot opta cu incredere pentru sunatoare, arnica, rostopasca, cozi de cirese si floarea-soarelui.

Fecioara

Cicoarea este planta indicata celor nascuti in zodia Fecioarei. Adesea afectati de boli ale pancreasului, nativilor din aceasta zodie le sunt recomandate plantele medicinale aromatice: levantica, rozmarinul, socul, radacina de lemn dulce, nalba etc.

Balanta

Balantele isi pot gasi echilibrul folosind coada-soricelului. Acestei zodii ii corespund rinichii de aceea sunt indicate coditele de visine si de cirese, menta, patlagina, dar si uleiul de trandafiri pentru relaxare.

Scorpion

Nativii acestei zodii sufera rareori de boli cronice dar trebuie sa se fereasca de boli venerice si hemoroizi. Astfel, hameiul, pelinul, usturoiul, macul, socul sunt plantele de leac ale scorpionilor.

Sagetator

Daca sunteti Sagetator, folositi urzica, recomandata pentru problemele legate de circulatia arteriala, vezica biliara, pancreas, la care sunt predispusi cei nascuti in aceasta zodie. Ceapa si usturoiul, in cantitati cat mai mari, fortifica organismul Sagetatorilor, la fel telina si dafinul.

Capricorn

Bolile de care pot suferi Capricornii sunt anorexia, depresia, dureri de genunchi, reumatism, surzenie, iar plantele care le vin in ajutor sunt: tataneasa, matraguna, obligeana, castanul, canepa etc.

Varsator

Pentru Varsatori, plantele aromatice si condimentele ii ajuta sa-si imbunatateasca starea de sanatate: brusturele, mararul, sulfina, precum si ardeiul iute, piperul si curry.

Pesti

Vitalitatea Pestilor este scazuta, ceea ce de multe ori se datoreaza abuzului de alcool, tigari, sau droguri. Plantele medicinale recomandate nativilor guvernati de Neptun sunt florile de tei, coada-soricelului, cicoarea etc.
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu