Noutăţi :
Home » » Horoscopul sanatatii 2011

Horoscopul sanatatii 2011

Horoscopul sanatatii 2011 anunta un an neutru pentru nativii celor 12 zodii. In mare parte, neplacerile care apar sunt cauzate de un stil de viata haotic. Cei care reusesc sa-si faca un program si sa-l respecte ar putea sa piarda in greutate si sa-si pastreze o forma fizica buna. 


sanatate 2011 


Horoscop sanatate 2011 pentru zodiile de foc
 

In 2011, Berbecii isi protejeaza sanatatea la fel de putin precum o fac de obicei. In general, nativii au multa energie, pe care ar trebui sa si-o consume intr-un mod constructiv. In realitate, insa, Berbecilor le place prea mult sa faca excese de orice fel ca sa se mai gandeasca vreo clipa la un stil de viata sanatos.
Leii au parte de o sanatate destul de buna in 2011, insa ar putea sa fie si mai bine, daca s-ar injriji mai mult de ei insisi. Au tendinta sa manance foarte mult si sa faca doar putin sport sau poate chiar deloc. Sunt dezorganizati si abordeaza fiecare lucru din mers, fara sa-si planifice ceva anume. Acest lucru le poate afecta somnul si intreaga dispozitie. Le-ar face bine un program mai organizat si o activitate sportiva.
Pentru Sagetatori, anul 2011 este mai bun in a doua jumatate decat in prima lui parte. Acest lucru se intampla deoarece in primele luni din 2011 Sagetatorii au o stare proasta, atat fizica, cat si psihica. Ei trebuie sa lupte impotriva acesteia pentru ca este nevoie doar de putin efort ca sa-si revina. Treptat, situatia se imbunatateste si vor putea fi activi si binedispusi.

Horoscop sanatate 2011 pentru zodiile de apa
 

In prima jumatate a lui 2011, Racii au o stare fizica buna. Sunt activi, au un moral puternic si reusesc sa-si urmareasca scopurile. Este bine totusi ca tot ceea ce fac sa fie cu masura. In a doua jumatate a anului, stilul lor de viata, destul de dezorganizat, le poate provoca neplaceri. Ar trebui sa petreaca o perioada in singuratate, pentru a gasi sursa problemelor.
Scorpionii nu au un inceput de an foarte usor. Sunt destul de obositi, iar aceasta oboseala acumulata ii face sa fie mai agresivi cu cei din jur. Este bine sa-si supravegheze alimentatia si sa-si controleze pornirile. Dupa a doua jumatate a lui 2011 situatia se imbunatateste. Atunci este o perioada in care nativii sunt mai dispusi sa se gandeasca la nevoile lor fizice si sa aiba grija de trupul lor.
Pestii trebuie sa manance cat mai sanatos, sa respecte orele de somn si sa evite sa petreaca timpul in frig. Nativii sunt destul de sensibili in 2011, astfel incat orice abatere, cat de mica, le poate pricinui probleme de sanatate. In general, daca stiu cum sa aiba grija de ei, vor avea un an destul de bun in ceea ce priveste sanatatea. Pana la sfarsitul lui 2011, vor invata lectiile care trebuie sa fie asimilate.

Horoscop sanatate 2011 pentru zodiile de pamant
 

In 2011 nici nu-ti trece prin cap sa schimbi ceva in stilul tau de viata haotic. Ca de obicei, pierzi noptile, mananci prea mult si iti risipesti energia in activitati care nu-ti aduc niciun beneficiu. Pe parcursul anului, insa, se poate ca organismul tau sa-ti dea unele semnale astfel incat sa intelegi ca trebuie sa schimbi aceasta situatie. Pana la sfarsitul lui 2011 Taurii au sanse sa faca unele imbunatatiri.
Fecioarele incep bine anul 2011, avand energie suficienta. Cu toate acestea, fie ca sunt extrem de solicitate la locul de munca si acasa, fie ca nu stiu sa se opreasca, ele risca sa se surmeneze muncind prea mult intr-un timp scurt. Fecioarele au foarte multe lucruri de facut si li se pare ca pierd vremea daca stau degeaba pe o banca in parc. Dar nu este chiar asa. Nativii acestei zodii au nevoie de relaxare pentru a pastra un echilibru.
Capricornii au un an in care starea de sanatate este in general stabila. Nativii au perioade in care reusesc sa tina un regim sau aleg o alimentatie sanatoasa, dar si perioade in care acestia mananca mult si dezorganizat. Energia si-o iau din sanul familiei, unde se relaxeaza si unde le place sa-si petreaca timpul. Capricornii sunt destul de receptivi la energiile transmise de persoanele din jurul lor, asa ca trebuie sa fie atenti langa cine stau.

Horoscop sanatate 2011 pentru zodiile de aer
 

In prima si in ultima parte din 2011 Gemenii au o conditie fizica buna. Dispun de energie si sunt in general optimisti. Acest lucru nu inseamna insa ca pot sa faca orice isi doresc. Uneori, exista momente in care sunt afectati de energia negativa dn jurul lor. De aceea, trebuie sa gaseasca modalitati potrivite de relaxare.
Balantele sunt preocupate de aspectul lor fizic, cel putin pana in iarna 2011. Se ingrijesc si unele chiar tin dieta, pentru a se mentine in forma. Totusi, nativii zodiei ar putea sa manance mai mult decat este recomandat, in anumite situatii. In general, Balantele traverseaza perioade in care pastreasca un echilibru si se ingrijesc de sanatatea lor, dar si perioade in care ar incerca orice pe pica in brate.
Varsatorii au o perioada mai buna in prima jumatate a lui 2011. Atunci sunt energici si se bucura de imunitate. Bineinteles ca acest lucru nu ii opreste sa manance exagerat de mult sau sa piarda noptile. Dupa a doua jumatate a anului, nativii devin mai nervosi, mai agresivi, mai nemultumiti. Atunci este momentul sa duca o viata mai linistita si mai echilibrata, pentru ca numai cu eforturi din partea lor vor putea avea un somn bun, care sa-i odihneasca cu adevarat.
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu