Noutăţi :
Home » » Neti Sandu: O zi solicitanta pentru toate zodiile. Horoscopul zilei de 29 martie 2012

Neti Sandu: O zi solicitanta pentru toate zodiile. Horoscopul zilei de 29 martie 2012

Intra aici sa vezi ce va rezerva astrele pentru azi 29 martie 2012.

(BERBEC)

Intilnire de afaceri - vechi colaboratori vor sa va convinga sa reluati un traseu de afaceri batatorit, ca sa fiti siguri ca nu dati gres.

(TAUR)

Va pot intra niste bani, poate fi o sursa permanenta pentru ca v-ati gasit un extrajob si mai pot veni bani si din directia partenerului de viata sau a parintilor.

(GEMENI)

O s-aveti multe lucruri de rezolvat si e bine sa va inarmati cu rabdare si energie sa depasiti eventualele obstacole care se pot ivi in cale.

(RAC)

Se poate sa fie o perioada incarcata la serviciu e in joc cariera voastra, trebuie sa dovediti ca meritati o functie sau poate aveti voi nevoie, nu sefii, de o reconfirmare.


(LEU)

Se contureaza o sansa de bani si cheltuieli in egala masura ca sa scapati de datorii si din ce va ramine sa va si distrati impreuna cu familia, sa plecati undeva in week-end.

(FECIOARA)

O sa vi se aprobe un proiect care v-ar putea aduce bani frumosi, dar trebuie sa treceti prin niste etape, sa va mai duceti cu niste cereri la sefi si sa insistati pina va dau OK-ul.

(BALANTA)

Demersuri reusite fie ca vorbim despre afaceri, fie despre un proces care va tine de vreo doi ani incurcati se vor debloca niste situatii.

(SCORPION)

Va pot intra niste bani, iar pentru restul pe care-l aveti de primit trebuie sa va adresati celor care invoca diverse motive sa nu vi-i dea, faceti presiuni.

(SAGETATOR)

Intrunire cu colegii de serviciu, de breasla, aveti niste idei pe care vreti sa le puneti in practica si sa lucrati in varianta de grup ca sa bifati un succes.

(CAPRICORN)

O s-aveti succes la un examen, la interviu, la obtinerea unui permis, a unei vize ca sa plecati la lucru sau la studiu in strainatate,depasiti cu bine toate obstacolele.

(VARSATOR)

Va dati intilnire cu niste prieteni ca sa desfasurati o activitate de timp liber, sa puneti resursele creative la bataie, sa va dezmortiti si trupeste si sufleteste.

(PESTI)

O sa revizuiti niste contracte si sa le dati deoparte pe cele care va consuma energia, dar nu va aduc nici bani, nici satisfactii morale, si-o sa pastrati ce e convenabil.
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu