Noutăţi :
Home » » Horoscop Sagetator aprilie 2012

Horoscop Sagetator aprilie 2012

Horoscop Sagetator aprilie 2012
In luna aprilie 2012, horoscopul Sagetatorului lasa sa se intrevada o fericita integrare in mijlocul oamenilor si o reimprospatoare atitudine fata de munca si sanatate, eclipsate insa de o paguboasa deruta avand de a face cu resursele spirituale ori cele financiare.



Odata cu 3 aprilie, patrunderea lui Venus in sectorul Gemenilor te indeparteaza de relatiile de grup din plan social, starnindu-ti dorinta de a te cufunda, cu pasiune, in viata personala.

O intensa conectare la radacinile resurselor tale creatoare este prilejuita, din 4 aprilie, de tranzitul direct al lui Mercur in regatul Berbecului. Mandru de ideile tale, esti mereu gata sa ti le impartasesti, cu persuasiune, atragandu-i pe oameni prin efervescenta cuvintelor tale. Spontaneitatea si neastamparul mintii sunt in masura sa iti deschida porti ferecate cu o mie de lacate odinioara.

Daca te-ai lasat, in ultima vreme, in voia placerii neingradite de a trai, Luna plina, rasarita pe 6 aprilie, in Balanta si a unsprezecea casa a Sagetatorului (casa prieteniei si sperantei) te determina sa constientizezi ca rolul pe care il joci in viata oamenilor apropiati reprezinta o sursa constanta a propriei fericiri. In acest context, pari a cauta recunoasterea valorii fiintei tale in relatiile cu prietenii sau grupurile la care esti afiliat. Dupa o perioada de relativa insingurare, poti descoperi ca esti inconjurat, deodata, de o multime de persoane binevoitoare.

Din 10 aprilie, Pluton, ajuns in turnura retrograda in Capricorn, este de natura de a provoca o criza personala, manifestata printr-o accentuata lipsa de incredere in propriile forte. Poti fi traversat de senzatia (neintemeiata) ca nu poti sa te ridici la exigentele impuse nu atat de cei din jur, cat de propria-ti persoana.

Risipirea in prea multe directii, dictata de nevoia de a te afirma, nu ti-a adus prea multe realizari pana de curand, insa, din 19 aprilie, sub impactul revenirii lui Marte in aspect direct in Fecioara, ai sansa de a progresa vizibil, cu conditia de a-ti canaliza energiile spre ceea ce este cu adevarat prioritar in plan social si profesional.

Incepand cu 19 aprilie, Soarele ilumineaza teritoriile Taurului, indicand o etapa a vietii tale favorabila analizarii plusurilor si minusurilor din activitatea ta recenta, organizarii si dedicarii constiincioase fata de responsabilitatile profesionale. Sanatatea nu are de ce sa te ingrijoreze, insa pari a fi mult mai preocupat decat de obicei de mentinerea tonusului tau fizic si psihic.

Luna noua din Taur accentueaza din 21 aprilie tendintele anterioare, focalizandu-te in continuare asupra dorintei de a-ti optimiza starea de sanatate si a desparti graul de neghina, indeosebi in tot ceea ce tine de cariera.

O atentie speciala din si catre partenerul de cuplu se intrevede din 3 aprilie, ca efect al tranzitului planetei Venus in cea de-a saptea casa a Sagetatorului (casa parteneriatului si relatiilor interumane). Nazuiesti sa te bucuri de o armonie deplina in legatura cu persoana iubita, asa ca esti dispus, intr-o mai mare masura, sa faci compromisuri si sa eviti, pe cat iti sta in putinta, sa ajungi la vreo disputa.

Nevoia de stimulare intelectuala, conferita de reintoarcerea lui Mercur in aspect direct in cea de-a cincea casa a Sagetatorului (casa creativitatii si dragostei) te predispune, din 4 aprilie, sa iti apreciezi partenerul mai ales din perspectiva capacitatii sale de a tine pasul cu ideile si gandurile tale clocotitoare.

O amenintare de proportii pluteste in aer in sectorul tau financiar odata cu 10 aprilie, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Pluton in cea de-a doua casa a Sagetatorului (casa banilor si resurselor). Este o vreme a demolarii si reconstruirii atitudinii tale fata de bani si posesiuni, ce poate instala un simtamant de deruta, pana cand reusesti sa iti limpezesti calea de urmat. Pana una alta, cantareste cu grija orice cheltuiala si nu te lansa in investitii pripite.

Din 13 aprilie, tranzitul direct al lui Marte in a zecea casa a Sagetatorului ( casa carierei si dezvoltarii exterioare) iti pune pe jar ambitiile din zona profesionala, ce tind sa isi gaseasca un fagas favorabil, atata timp cat ramai increzator in tine insuti si iti transformi, fara ezitare, cuvintele in fapte.

Respectul fata de tine insuti este puternic asociat cu cariera odata cu 19 aprilie, ziua in care Soarele isi face intrarea in cea de-a sasea casa a Sagetatorului. Pari a fi imboldit de o autentica aspiratie de a fi apreciat si a te apropia de perfectiune in tot ceea ce faci la serviciu, o nazuinta invigorata de altfel de Luna noua, ivita pe 21 aprilie, in aceeasi casa a Sagetatorului.


Copyright © godessdiana88. 2012
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu