Noutăţi :
Home » » Horoscop 2012 Berbec

Horoscop 2012 Berbec

Horoscop 2012 Berbec
Horoscopul vietii personale si sociale pentru zodia Berbec in 2012.



Daca in ultimii ani nu le-a mers foarte bine Berbecilor, acestia totusi nu au pus la suflet cele intamplate, anul 2012 le va fi cu siguranta mai bun decat precedentul.

In Ajunul Anului Nou, Luna face conjunctura cu Uranus, planeta care aduce norocul in zodia Berbecului. Ambele atat Luna cat si Uranus se conecteaza cu Venus care este planeta dragostei si a banilor.

In 2012 nu este timpul sa pierdeti vremea intrebandu-va care va fi momentul dumnevoastra norocos, cu Uranus in spate sa va asteptati intotdeauna la lucruri nebanuite. Indiferent ce va v-a iesi in cale va v- a aduce noroc si fericire.

In 2012 pentru Berbeci singurul obstacol care se va opune fericirii lor este planeta Saturn, planeta obstacolelor si intarzierilor care aflandu-se in semnul Balantei v-a baga cateva bete in roate berbecilor. Nu trebuie sa fiti dezamagiti daca norocul nu se va arata instant, pentru ca una din lectiile pe care ne invata Saturn este aceea sa avem rabdare, iar rabdare este o calitate la care Berbecul va trebui sa lucreze in 2012 cel mai mult.
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu