Noutăţi :
Home » » Horoscop Pesti martie 2012

Horoscop Pesti martie 2012



In luna martie 2012, horoscopul Pestilor insista asupra convieturii armonioase cu oamenii apropiati si a necesitatii de a lua cat mai in serios aspectele financiare ale existentei.

Planeta Venus, prezenta odata cu 5 martie in sectorul Taurului, vesteste o perioada a anului caracterizata de seninatate si claritate a mintii, de-a lungul careia apar noi oportunitati de a comunica cu cei din preajma. Reimprospatarea sau aprofundarea relatiilor cu rudele, precum si ivirea unor promitatoare perspective legate de invatatura sau educatie sunt si ele orientari oportune in acest interval. Se intrevede primirea unor vesti fericite.

Pe 8 martie, Luna plina din Fecioara pune accentul pe o semnificativa relatie in doi , cu un partener de cuplu, unul de afaceri sau chiar un adversar. Este vremea compromisurilor si a negocierilor.

Luna noua, rasarita pe 22 martie in cerurile Berbecului, te indeamna sa iti explorezi resursele interioare, talentele sau abilitatile pe care le-ai neglijat, dar ce sunt in masura sa iti fie buni aliati in drumul catre telurile tale majore. Este posibil sa constientizezi faptul ca trebuie sa iti faci ordine in viata si sa te descotoresti de orice fel de complicatii, astfel incat sa te poti reconecta cu autenticul tau sine. Pe de alta parte, ar fi necesar sa nu iti focalizezi toate energiile spre aspectul material al existentei, neglijand astfel dezvoltarea unor dimensiuni ale personalitatii ce nu pot fi achizionate doar cu bani.

Din 23 martie, Mercur ajunge retrograd in Pesti si prima ta casa. Se deschide astfel un ciclu de-a lungul caruia ai oportunitatea sa iti revezi sau chiar redefinesti felul cum te lasi receptat de catre cei din jur. Ai nu numai dreptul, ci si datoria (fata de tine insuti) sa alegi graul de neghina in viata ta, astfel incat sa ai un cat mai puternic impact asupra lumii inconjuratoare.


Horoscopul dragostei Pestilor in martie 2012


Din 5 martie, tranzitul lui Venus in a treia casa a Pestilor da o noua sansa revitalizarii comunicarii cu fiinta iubita. Daca au existat certuri ori neintelegeri in relatia de cuplu, se anunta o perioada extrem de oportuna pentru a le pune capat prin intermediul unor discutii sincere si constructive.

Daca te-ai facut ca nu vezi lucrul asta pana acum, pe 8 martie, Luna plina din a saptea casa a Pestilor (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) te obliga sa iti deschizi ochii asupra necesitatii unui real echilibru intre nevoile tale si cele ale persoanei indragite. Sunt posibile niste neprevazute puneri la incercare a fidelitatii si sinceritatii din legatura de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in martie 2012


Necesitatea de a te implica in latura practica a existentei se intrezareste din ce in ce mai clar din 2 martie, sub influenta tranzitului lui Mercur in Berbec si a doua casa a Pestilor (casa banilor si resurselor), Intr-un fel sau altul, este imperativ sa ramai cu picioarele pe pamant si sa incerci sa iti maresti veniturile lunare.

Incepand cu 12 martie, trecerea lui Mercur in aspect retrograd in cea de-a doua ta casa tinde sa te aduca in preajma unor dificultati financiare. Daca este necesar, taie in carne vie din cheltuielile fara rost, dar pastreaza pe lista de prioritati acele lucruri ce pot reprezenta o fundatie solida pentru viitor.

Soarele ajunge si el in Berbec si a doua ta casa pe data de 20 martie, luandu-ti de pe umeri o parte din povara problemelor financiare. Acest aspect astral te incurajeaza sa iti concentrezi energia asupra banilor, proprietatilor si a casei. Se configureaza oportunitatea de a descoperi o noua sursa de venituri, dar si inclinatia de a aduce o schimbare esentiala asociata cu locuinta.

Influentele solare sunt accentuate din 22 martie, ca urmare a aparitiei Lunii noi in a II-a casa a Pestilor. Ambitiile legate de achizitionarea a cat mai multe avantaje materiale te pot orbi insa fata de lumea interioara si persoanele apropiate din viata ta.
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu