Noutăţi :
Home » » Horoscop Berbec martie 2012

Horoscop Berbec martie 2012




In luna martie 2012, horoscopul Berbecului pune accentul pe afirmarea personalitatii, in ciuda unor oprelisti mai curand interioare. Nativii din aceasta zodie au la indemana aproape toate mijloacele necesare pentru a-si relansa destinul spre ambitioase si noi orizonturi.

Din 2 martie, Mercur patrunde in Berbec
si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior), eliberandu-te de povara unor complexe si incertitudini, si permitandu-ti astfel sa iti exprimi nestanjenit individualitatea. Nu vezi de ce ar mai trebui sa iti retii gandurile numai pentru tine, fiind mereu gata sa lupti pentru a-ti impune punctele de vedere si convingerile.Nu mai ai rabdare cu cei din jur, iar izbucnirile tale de independenta pot depasi uneori limitele politetii sau conventiilor sociale. La urma urmei, ai o singura viata de trait si nu vrei sa ti-o risipesti incarcerandu-te in ceea ce cred altii ca se cuvine sau ca ar fi potrivit pentru tine.

Opozitia lui Venus cu Saturn din 4 martie pune stavila o vreme efuziunii si dorintei tale de a te afirma. Tinzi sa ii privesti cu suspiciune si sa ii tii la distanta pe ceilalti. Este posibil sa ti se para, adesea, ca in spatele amabilitatii si bunelor intentii ale oamenilor se ascund intentii meschine sau atitudini ipocrite. In acest context, adumbrirea coborata peste mintea ta te poate impiedica sa te bucuri din plin de viata.



Incepand cu 5 martie, gratie parcursului lui Venus in Taur tinzi sa privesti lumea intr-o nuanta pozitiva si, in acest fel, ai sansa de a-ti mobiliza cu o mai mare vointa resursele interioare, canalizandu-le, cu indrazneala, spre obiectivele tale prioritare. De multe ori, acest eveniment astral intensifica receptivitatea spre noi si inedite idei sau proiecte.

Tot pe 5 martie,conjunctia dintre Mercur si Uranus te deturneaza de la drumurile conventionale ale existentei si iti sugereaza idei inspirate sau inovatoare. Capacitatea intelectuala ajunge la un maximum, iar intuitia te sprijina mai mult decat de obicei, furnizandu-ti mereu solutia potrivita la timpul potrivit. Efervescenta mintii te poate face insa neatent, impulsiv, nervos ori nerabdator, asa ca nu este de recomandat sa te focalizezi asupra unei singure si minutioase activitati.


Luna plina ivita pe 8 martie in Fecioara si a sasea casa a Berbecului (casa muncii si sanatatii) prilejuieste o stare de satisfactie fata de implicarea intr-un program regulat, de rutina, si incurajeaza o benefica reevaluare a sanatatii si stilului de viata. Poate fi necesar sa finalizezi niste actiuni mult timp amanate sau care isi cer cu insistenta rezolvarea. Oricum, ar fi bine sa iti reamintesti cand ti-ai facut ultima data un control general al starii de sanatate.

Din 12 martie, Mercur ajunge in aspect retrograd in Berbec si intaia ta casa. Se deschide astfel un ciclu de-a lungul caruia ai oportunitatea sa iti revezi sau chiar redefinesti felul cum te lasi receptat de catre cei din jur. Ai nu numai dreptul , ci si datoria, fata de tine insuti, sa alegi graul de neghina in viata ta, astfel incat sa ai un cat mai mare impact asupra lumii inconjuratoare.

O senzatie de renastere a propriei fiinte si de intarire a increderii in tine insuti se intrevede a apare odata cu 20 martie, gratie tranzitului Soarelui in Berbec si prima ta casa. Succesele sociale te asteapta dupa fiecare colt, asa ca nu trebuie decat sa iti intinzi mana si sa le culegi. Este o perioada nemaipomenita pentru a face ceva esential si decisiv in viata ta.

Pe 22 martie, Luna noua din Berbec vesteste inceperea unui nou ciclu lunar, oferindu-ti ocazia de a aborda existenta dintr-o proaspata si promitatoare perspectiva. Totodata, Luna noua iti aseaza in fata una din cele mai prielnice perioade pentru schimbarea imaginii personale pe care o transmiti celorlalti. Exista posibilitatea sa intalnesti noi oameni ori conjuncturi, astfel incat ar trebui sa fii mereu pregatit pentru a da adevarata masura a talentelor si originalitatii tale.

Incepand cu 23 martie, Mercur in turnura retrograda in Pesti si a douasprezecea ta casa aduce o stare de indefinita apasare sau neliniste. Poti simti ca, in spatele aparentelor, se desfasoara ceva important, dar nu reusesti sa iti dai seama despre ce este vorba. De fapt, are loc o restructurare lenta, dar de proportii a oportunitatilor si conjuncturilor vietii, ce este in masura sa te puna in fata unor situatii surprinzatoare. Nu incerca sa ghicesti ce se intampla, ci , mai curand, incerca sa fii maleabil si sa te adaptezi cat mai rapid la noile provocari ale existentei.


Horoscopul dragostei Berbecului in martie 2012


Ca efect al opozitie dintre Venus si Saturn, odata cu 4 martie viata ta amoroasa pierde din incandescenta si spontaneitate. Te poti simti vaduvit de iubire, dar cel mai mare inamic al fericirii in dragoste pari a fi chiar tu, intrucat tinzi a interpreta negativ orice gest sau cuvant al persoanei iubite. Incearca sa distingi intre realitate si viziunea sumbra pe care ti-o inspira pesimismul ori melancolia.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in martie 2012


Pe 8 martie, Luna plina iti atrage atentia asupra banilor sau proprietatilor pe care le detii impreuna cu un partener de afaceri sau de cuplu. Un eveniment neasteptat este pe cale sa distruga o astfel de asociere materiala sau financiara.
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu