Noutăţi :
Home » » Copilul tau, in functie de zodie

Copilul tau, in functie de zodie

Stiai ca un copil in zodia Pesti nu va putea fi hranit, culcat sau imbaiat dupa un program fix? Invata-l pe un baietel in zodia Fecioara cum sa-si stranga jucariile si va sfarsi prin a-ti strange chiar si lucrurile pe care chiar tu le-ai lasat in dezordine, punandu-le frumos inapoi in sertar. Cat de multe stii despre personalitatea copilului tau, in ceea ce priveste zodia in care s-a nascut? Afla cum este copilul tau, in functie de zodie. 

copii zodie

Copilul Berbec
 

Copilul Berbec este foarte activ si plin de energie. Inca de mic va dori sa domine in jocurile cu ceilalti si nu numai. Extrovertit, prietenos si inteligent, copilul Berbec se face remarcat imediat ce intra intr-o camera. La gradinita la prefera sa se joace cu acei copii care il lasa pe el sa conduca, alegand intotdeauna o pozitie de lider. Este posibil sa trebuiasca sa fie temperat din cand in cand, sa aiba mai multa rabdare si sa urmeze toate regulile, chiar si atunci cand ar vrea sa sara peste etape.

Copilul Taur
 

Copilul Taur este foarte incapatanat si acest lucru se vede in relatiile cu toti cei din jur, incepand cu familia. Obisnuieste sa faca numai ce vrea, de aceea parintii mai putin flexibili vor avea mult de lucru cu el. Pe de alta parte, copilul Taur isi doreste foarte mult sa primeasca afectiune si va oferi la fel de mult precum primeste, insa numai persoanelor speciale din viata lui. Baieteii Taur sunt foarte baietosi, in timp ce fetitele Taur sunt feminine si gratioase. Se poate ca un nativ Taur sa aiba o pofta de mancare sanatoasa, inca din primii ani, uneori chiar exagerand cu dulciurile si celelalte bunatati.

Copilul Gemeni
 

Copilul Gemeni are o personalitate debordanta. Vesel, foarte comunicativ, prietenos si deschis spre lume, este inca din primii ani de viata un mic explorator. Orice ii poate starni curiozitatea, desi fascinatia lui pentru unul si acelasi lucru nu dureaza foarte mult timp. Va vorbi mai repede decat alti copii si s-ar putea sa invete alfabetul inainte sa mearga la scoala. Nu pentru ca ar fi obligat, insa pentru ca inteligenta si curiozitatea lui ii fac sa vrea sa inteleaga si sa stie cat mai multe lucruri. Uneori se poate sa fie obositor deoarece obisnuieste sa vorbeasca pana adoarme si are nevoie intotdeauna de un interlocutor.

Copilul Rac
 

Copilul Rac este un introvertit, care cu greu poate fi citit cu adevarat. Extrem de sensibil si cu o memorie de lunga durata, copilul Rac are nevoie de un mediu familial linistit, in care sa primeasca multa afectiune. Nu o va cere singur, chiar daca are nevoie sa se stie iubit ca de aer. Foarte atent ceea ce se intampla in jurul lui, va remarca detalii pe care altii nu le observa. Obisnuieste sa se joace singur, deoarece in lumea lui se simte cel mai bine. Are o imaginatie bogata, insa parintii trebuie sa-l conecteze permanent si la lumea din exterior, pentru a contrabalansa.

Copilul Leu
 

Copilul Leu se simte cel mai bine cand este in centrul atentiei. Doreste sa fie respectat si admirat de cei din jur. Se poate sa-si doreasca cele mai moderne haine si jucarii, cu care sa faca parada. In grupul de prieteni, isi aroga pozitia de lider pentru ca nu concepe sa fie condus de altcineva de varsta lui si chiar mai mare. Atata timp cat lucrurile se desfasoara dupa bunul lui plac, copilul Leu este multumit. Dovedeste inca de mic o anumita demnitate, o mandrie care il impiedica sa-si arate slabiciunile in fata altor copii. Daca nu plange cand sufera, este tocmai pentru a-si pastra statutul.

Copilul Fecioara
 

Copilul Fecioara este o fire linistita. Aproape ca nici nu-ti dai seama ca este si el in camera, deoarece isi vede de jocurile lui fara sa-ti solicite atentia. Nu inseamna ca nu-i pasa de ceea ce se intampla in jurul lui, dimpotriva: are un simt al atentie foarte bine dezvoltat, observand amanuntele si critind acolo unde nu-i place ceva. Te va uimi cat de repede va invata sa-si stranga jucariile si hainele, asezandu-le pe fiecare la locul lor. Este un mic tipicar, caruia nu-i place haosul, mizeria si dezordinea. In ceea ce priveste mesele, copilul Fecioara s-ar putea sa fie foarte dificil, deoarece nu vede in mancare nimic interesant.

Copilul Balanta
 

Copilul Balanta este plin de viata si foarte sociabil, inca din primii ani de viata. Prietenos, inteligent si optimist, copilul Balanta este mereu cu zambetul pe buze. Poate fi foarte copilaros si naiv, lucru care ii face pe ceilalti sa profite de bunatatea si inocenta lui. Copilul Balanta ofera increderea lui oricarei persoane pe care o intalneste, deoarece nu obisnuieste sa fie suspicios din fire. Parintii trebuie uneori sa-l aduca cu picioarele pe pamant, invatandu-l cum sa se poarte, ce si cat sa vorbeasca cu oamenii, in functie de situatie. Copilul Balanta este un prieten de nadejde si se bucura de multa apreciere si afectiune din partea celor apropiati.


Copil Scorpion
 

Copilul Scorpion este curajos, corect si foarte inteligent. Are un farmec aparte care ii face pe cei din jur sa-l placa fara ca el sa fi facut ceva anume. In schimb, copilul Scorpion are o vointa foarte puternica si va refuza in mod repetat sa accepte un "nu". Din acest punct de vedere, disciplina trebuie facuta in mod ferm si repetat, fara a-l brusca. Micul Scorpion va trebui sa inteleaga faptul ca nu poate face chiar absolut orice, mai ales atunci cand nu are aprobarea parintilor. De asemenea, copilul Scorpion trebuie sa invete sa ierte sau, cel putin, sa treaca cu vederea, deoarece prin natura lui este un mic razbunator. Pe de alta parte, persoanele cele mai importante din viata lui se vor bucura de incredere si afectiune infinita din partea lui.

Copilul Sagetator
 

Copilul Sagetator aduce bunadispozitie oriunde se afla. Daca cineva stie sa se strambe haios, sa faca glume, sa gadile si sa se distreze, acela este copilul Sagetator. Optimist si comunicativ, copilul Sagetator cauta instinctiv persoane la fel de deschise si de prietenoase ca el, persoane care traiesc clipa si care ii arata afectiune. Are nevoie de multa afectiune si poate fi ranit usor de o persoana severa care ii taie pofta de ras. Isi dovedeste talentul actoricesc de cand invata primele poezii si va lua parte in mod sigur la scenetele sau piesele de teatru de la scoala. Se va supune mai greu regulilor in viata si constrangerilor sociale. Adora sa calatoreasca, sa vada locuri si oameni noi.

Copilul Capricorn
 

Copilul Capricorn este responsabil si serios in tot ceea ce face. Nu are un simt al umorului foarte dezvoltat, insa isi formeaza de mic principii dupa care se ghideaza. Parintii unui copil Capricorn nu trebuie sa-si faca griji de scoala sau sa-l controleze la teme. Cel mic isi va face lectiile cu seriozitate si abia pe urma se va gandi la joaca. Timid si inchis in el, isi face cu greu prieteni, iar pe acestia ii poti numara pe degete. Prefera sa-si petreaca timpul singur sau alaturi de oameni in care are absoluta incredere. Prin natura lui, este o fiinta banuitoare, asa ca nu vorbeste prea mult.

Copilul Varsator
 

Copilul Varsator este foarte schimbator. Cand linistit, prietenos si relaxat, cand agitat, nervos, incapatanat si in ofenstiva. De la parinti la bunici, educatori, vecini si cunostinte, nimeni nu va sti cum sa reactioneze in fata acestui copil plin de contradictii. Au nevoie sa fie temperati si adusi cu picioarele pe pamant, deoarece sunt niste visatori capabili sa se rupa complet de realitate. Insa nu trebuie sa li se impuna o schimbare, ci sa li se ofere timp sa digere noi informatii. Prin natura lor, Varsatorii au un bun simt care ii ajuta sa se orienteze corect. Prietenosi si sociabili, se poate ca altii sa profite de naivitatea lor.

Copilul Pesti
 

Copilul Pesti tinde sa traiasca intr-o lume imaginara, de basm. Este fascinat de povesti si se bucura de tot ceea ce ii starneste imaginatia: o camera frumos decorata, o poveste citita de parinti, un spectacol la teatrul de papusi, un parc de distractii pentru copii etc. Are nevoie sa primeasca atentie si afectiune din partea familie. Cand parintii incearca sa-i stabileasca un program, se vor lovi de o incapatanare de neclintit. Nimeni si nimic nu-l pot face pe un copil Peste sa accepte o rutina zilnica, deoarece este ceva ce se opune complet naturii lui.
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu