Noutăţi :
Home » » Cele cinci elemente

Cele cinci elemente

Fiecare dintre cele opt directii si centrul sunt legate sunt legate de cel putin un element din cele cinci: apa, lemn, foc, pamant si metal.
Fiecare dintre cele cinci elemente sunt legate unul de celalalt intr-un cerc al creatiei si distrugerii. Cand elementele sunt folosite pentru a se completa unul pe celalalt, ei urmeaza cercul de creatie. De exemplu, in cercul creativ, metalul si pamantul formeaza apa, apa sustine vegetatia si creeaza lemn, lemnul hraneste focul, focul produce scrum care formeaza pamantul. Cercul este completat cand pamantul formeaza viermi care se transforma in metale. In mod contrar, In cercul distructiv, focul topeste metalul , metalul taie lemnul, lemnul ataca pamantul, pamanantul astupa apa, apa stinge focul.   
 
In practica feng shui-ului, una dintre cele mai eficiente cai de a creea energie pozitiva sau de a o remedia pe cea negativa este folosirea corecta a celor cinci elemente.  Feng shui poate i foarte usor schimbat prim amestecarea, separarea si aranjarea celor cinci elemente in punctele potrivite din interiorul casei. Elementele interactioneaza in mod creativ sau distructiv si prezentarea lor afecteaza echilibrul mediului inconjurator.
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu